Dag 33 : Le Subdray - Issoudun
14 september 2025 - Issoudun, Frankrijk
Ik ga van start onder een grijze en droge hemel. De voorspellingen beloven een hele dag nattigheid 🌧. Hopelijk hebben ze het bij het verkeerde eind 🤞🤞.
Na een kwartier is het al van dat : regen 🌧 😬. Snel de poncho aan en verder stappen. Gelukkig is het slechts miezeren en vallen er geen pijpenstelen uit de lucht. Meestal duurt de bui ook niet zo lang.
Het is zowat de hele voormiddag hetzelfde verhaal : poncho aan - poncho uit. Gelukkig was een flink deel door de bossen, daar heb je wat minder last van de regen.
'SÂ middags steek ik de Cher over.
Na de middag klaart het een beetje uit en vind ik in Chârost zowaar een droog bankje om iets te eten. Na een kwartiertje moet ik alweer verder want .... er valt terug nattigheid.
Daarna blijft het een 2-tal uren, min of meer, droog.
Voor de zekerheid heb ik toch een alternatieve route gezocht met verharde wegen zodat mijn schoenen niet onder water komen te staan.
Langs de weg kwam ik een aantal toffe/vreemde zaken tegen.
Juist voordat ik Issoudun binnenstap steken de buien opnieuw hun kop op en kan het spel met de poncho opnieuw beginnen 😞.
Al bij al viel het mee qua nattigheid en het pad zelf had voldoende afwisseling en variatie.Â
Dagafstand : 33 km
Slaapplaats : Le Saint Roch - Location saisonnière Issoudun
4 Rue des Pucelles, 36100 Issoudun, Frankrijk

Hopelijk ben je daar nog van gespaard.
Ondanks de regen heb toch weer een mooie afstand afgelegd. Nog laat van blaren?