Dag 1 : Wevelgem - Pecq
13 augustus 2025 - Wevelgem, België
Vandaag was het plan om er vroeg aan te beginnen, kwestie van de voorspelde hitte voor te zijn.
Het begon alvast goed : een voorzichtig zonnetje kwam piepen als we om 6h30 uit de startblokken schoten.

Al snel kwamen we een eerste, belangrijke, rivier tegen : De Leie.
Na een kilometer of 4 kwam er wat mist opzetten die zo dik werd dat de Sjouwer* niet meer zichtbaar was.

Zeer erg vonden we dit niet, op die manier bleef de tempartuur zeer dragelijk.
Pas na 10 uur klaarde het wat uit en kwam de zon, vanachter een filter, te voorschijn.
Gelukkig werden we niet geconfronteerd met een hitte zoals gisteren.
Tegen 11 uur kwamen we aan het eindpunt van de dag : de Schelde in Pecq.
Het was een meer dan fijne wandeling, en de heup heeft zich keurig aan de gemaakte afspraken gehouden (nie neute, nie pleuje).
Dit was alvast een veelbelovende start, ik kijk uit naar mogen.
afgelegde afstand : 22 km.
* zie https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Sjouwer
slaapplaats : thuis
Edwin:13 augustus 2025Heel veel succes Joost!!!
Pascale:13 augustus 2025Succes! Ik volg met plezier mee!
Bert:13 augustus 2025Goed begonnen is half gewonnen
Gaëtaan:13 augustus 2025Gogogo!
Cindy:13 augustus 2025Veel succes !
Inge:13 augustus 2025De kop is eraf! Go for it💪
Sophie:13 augustus 2025De eerste kilometers zitten erop! Succes met het vervolg. Wij blijven volgen 😊
Chris:13 augustus 2025Veel succes benieuwd naar verder nieuws
Stephan:13 augustus 2025Veel succes/plezier, zien al uit naar de volgende verslagen
Patricia:13 augustus 2025Heel veel succes, inspiratie en boeiende ontmoetingen op jullie tocht! Zal jullie verhaal zeker volgen.
Magda:13 augustus 2025Heel veel succes en zeker volhouden, in gedachten stap ik mee..en mijn kaarsje brand 🔥
Hoornaert Myriam:13 augustus 2025Veel succes !
Philippe:13 augustus 2025Veel succes 💪
Vancompernolle Heidi:13 augustus 2025Volg je ook.. 😉
Willem:14 augustus 2025Veel plezier
Jos VERMOTE:14 augustus 2025Wat een prachtig avontuur - once in a lifetime! Veel courage en.. succes!
Janique:14 augustus 2025Geniet van het avontuur en veel succes gewenst!
Stefan:14 augustus 2025Veel succes Joost en hou het veilig.
Dominique Rollé:14 augustus 2025Succes Joost!